Teamwerk
Foto Bernadet.jpg

Bernadet Wehenkel is zelfstandig tekstschrijver en storyteller voor ondernemers en organisaties.

Jouw verhaal, visie en aanbod vertaalt ze naar heldere teksten op maat van je (potentiële) klanten.

Ze laat je ook met andere ogen naar jouw verhaal kijken. 

Bernadet houdt (ook) van thee en soms schrijft ze er een stukje over.

Bernadet Wehenkel

Verhaallijnen - Ulbeek

Toerisme Borgloon.jpg

Je kan je smaakpapillen namelijk verwennen door een bezoekje te brengen aan de streekproductenwinkel, die bij het toeristisch onthaal te vinden is. Hier vind je heel wat smakelijke streekproducten om mee naar huis te nemen en om zelf mee aan de slag te gaan in je eigen keuken.

Streekproductenwinkel Stroopfabriek - Borgloon

Klinder.jpg

Bij Klinder draagt men ecologie hoog in het vaandel, en stelt men alles in het werk om de afvalberg te verkleinen. Je kan er dan ook tal van verpakkingsvrije vinden, net zoals een uitgebreid aanbod van biologische producten.

Wil je zelf ook bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg? Ga dan zeker eens een kijkje nemen bij Klinder te Hasselt.

Klinder - Hasselt

't natuurwinkeltje 1.jpg

't Natuurwinkeltje kan je vinden bij groepspraktijk Leef(je)wijzer. Je kan er tal van producten terugvinden waaronder etherische olie, verzorgingsproducten, gemmotherapie,.... Alsook een klein assortiment van de kruideninfusies (thee) van De Kleine Theeboom.

't Natuurwinkeltje

 Broechem

La fleur et le Soleil.jpg

Gelegen in de Belgische Ardennen, tussen de weilanden, landelijk gelegen aan de rand van de gemeente Durbuy. Gelegen in een oude gerenoveerde hoeve, kan je genieten van rust en ruimte, een heerlijk ontbijt, serenity, schatten aan ervaring in gastvrijheid, een goed gezelschap, het werkelijk welkom zijn, gezelligheid en natuurlijk een familiale, warme sfeer.

B&B La Fleur et Le Soleil

Grandhan

Digito-IT-Tom-Abrahams-Website-WebshoTom

Websites en webshops gemaakt door Digito-IT worden voorzien van snelle en betrouwbare hosting. 

Ben je trotse eigenaar van een website, maar betaal je veel om je website online te houden of is de website niet zo snel? Wil je het hosten en alle bijhorende genomen uitbesteden aan een betaalbare prijs? 

Digito-IT neemt jouw hosting, bijhorende administratie en onderhoud over zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. 

Digito - IT

 Alken

Streekproductenshop - Sint-Truiden_46F4_

Hier kan je vooral streekgebonden producten terug vinden die als basis 'fruit' hebben.  Of je nu op zoek bent naar een lekkere Limburgse siroop, een streekgebonden biertje of natuurlijk ook een lekker kruiden infuus, dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

Streekproductenwinkel

Toerisme - St-Truiden

Hogelandshoeve.jpg

Bij Han en Jay van de Hogelandshoeve kan je zalig genieten van een hapje en een drankje in de kruidentuin. Maar hiernaast kan je in hun hoeve ook allerlei lekkers vinden, zoals zelfgemaakte confituurtjes en chutneys. Tijdens het seizoen worden er ook verse kruiden (bio) en groenten aangeboden.

De Hogelandshoeve

Hoeselt

download.jpg

De Verswinkel staat voor (h)eerlijk, zoveel mogelijk lokaal voedsel. Naast maaltijden die zij met hart & ziel bereiden, bieden zij ook een assortiment lokale lekkernijen en goederen in bulk zoals olie, pasta, thee, azijn,… aan. Zij proberen elke dag opnieuw te gaan voor kwaliteit, zowel qua aanbod als qua service. 

Verswinkel

 Mol

Baristabar.png

Een trendy koffiebar waar je in een mooi kader kan genieten.
Hier neem je een rustmomentje voor jezelf, je vrienden of familie. De barista van dienst verwent je met lekkere koffies,latte’s of cappuccino’s. Koffies gemaakt van bonen die zorgvuldig werden geselecteerd. Koffiebonen uit Mexico voor de espresso’s. Café Richard-koffie voor onze lungo’s.

BaristabarBilzen

Bilzen

Stadhuis Bilzen.jpg

Bij de streekproductenwinkel in het Oud Stadhuis van Bilzen kan je allerlei lekkere streekproducten vinden.
 

Gemaakt met veel liefde, traditie en verse ingrediënten zijn ze het meest pure dat Limburg te bieden heeft.

Proef van Bilzen en de regio!

Streekproductenwinkel

Toerisme - Bilzen

Natuurbrood.jpg

Natuurbrood is een bakkerij die zich op de kwaliteit van het brood richt en niet op de hoeveelheid van het beschikbaar assortiment. 

Het brood word op basis van een 

100% natuurlijke desem gemaakt waardoor het langer bewaard kan worden en beter verteerbaar is.

Natuurbrood

Heers

Pont de Deulin.jpg

Welkom bij Camping Pont de Deulin! Pont de Deulin is een knusse, gezellige familiecamping in de Belgische Ardennen, vlakbij de verbindingswegen Durbuy, Marche-en-Famenne en Hotton. De camping ligt aan de oever van de rivier de Ourthe, waar je heerlijk kunt in zwemmen. Je mag rekenen op goed gezelschap, avontuur en uitzonderlijk dienstbetoon.

Camping Pont de Deulin

Hotton

Omdat samenwerken zoveel leuker is dan alleen kan je op deze pagina een kijkje nemen bij tal van leuke ondernemers die de kruidenthee van De Kleine Theeboom aanbieden. Of voor wie ik in het verleden een gepersonaliseerde kruidenthee heb mogen uitwerken. 

Heb je interesse om onze kruiden infusies (theezakjes) in je zaak aan te bieden, neem dan even contact op zodat wij samen kunnen bekijken wat er haalbaar is. 
Denk je dat een gepersonaliseerde kruidenthee net een tikkeltje meer uitstraling kan geven aan je bedrijf, of misschien een leuke attentie zou kunnen zijn voor je klanten? Neem ook dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ondernemen doe je niet alleen