Teamwerk

Bernadet Wehenkel is zelfstandig tekstschrijver en storyteller voor ondernemers en organisaties.

Jouw verhaal, visie en aanbod vertaalt ze naar heldere teksten op maat van je (potentiële) klanten.

Ze laat je ook met andere ogen naar jouw verhaal kijken. 

Bernadet houdt (ook) van thee en soms schrijft ze er een stukje over.

Bernadet Wehenkel

Verhaallijnen - Ulbeek

Bij Marleys Verswinkel kan je een zéér uitgebreid assortiment vinden aan verse groenten en fruit, verse sapjes, lokale producten, bereidde salades, stoverij en zoveel meer. 
En je kan er ook terecht voor een dosis gezonde vitamientjes die zij aanbieden aan de hand van wekelijkse fruit- en groenteboxen.

Marleys Verswinkel

 St- Truiden

't Natuurwinkeltje kan je vinden bij groepspraktijk Leef(je)wijzer. Je kan er tal van producten terugvinden waaronder etherische olie, verzorgingsproducten, gemmotherapie,.... Alsook een klein assortiment van de kruideninfusies (thee) van De Kleine Theeboom.

't Natuurwinkeltje

 Broechem

Welkom bij Camping Beau Rêve! Gelegen in de schilderachtig mooie vallei van de Watte-Fosse bron, tussen twee kabbelende beekjes en een bos vol wild, vind je de ruimte, natuur en rust die in de Ardennen al bijna zeldzaam zijn geworden.

Camping Beau Rêve

Rendeux

Je kan je smaakpapillen namelijk verwennen door een bezoekje te brengen aan de streekproductenwinkel, die bij het toeristisch onthaal te vinden is. Hier vind je heel wat smakelijke streekproducten om mee naar huis te nemen en om zelf mee aan de slag te gaan in je eigen keuken.

Streekproductenwinkel Stroopfabriek - Borgloon

Bij Han en Jay van de Hogelandshoeve kan je zalig genieten van een hapje en een drankje in de kruidentuin. Maar hiernaast kan je in hun hoeve ook allerlei lekkers vinden, zoals zelfgemaakte confituurtjes en chutneys. Tijdens het seizoen worden er ook verse kruiden (bio) en groenten aangeboden.

De Hogelandshoeve

Hoeselt

De Verswinkel staat voor (h)eerlijk, zoveel mogelijk lokaal voedsel. Naast maaltijden die zij met hart & ziel bereiden, bieden zij ook een assortiment lokale lekkernijen en goederen in bulk zoals olie, pasta, thee, azijn, noten, vruchten,… aan. Zij proberen elke dag opnieuw te gaan voor kwaliteit, zowel qua aanbod als qua service. 

Verswinkel

 Mol

Hier kan je vooral streekgebonden producten terug vinden die als basis 'fruit' hebben.  Of je nu op zoek bent naar een lekkere Limburgse siroop, een streekgebonden biertje of natuurlijk ook een lekker kruiden infuus, dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

Streekproductenwinkel

Toerisme - St-Truiden

Natuurbrood is een bakkerij die zich op de kwaliteit van het brood richt en niet op de hoeveelheid van het beschikbaar assortiment. 

Het brood word op basis van een 

100% natuurlijke desem gemaakt waardoor het langer bewaard kan worden en beter verteerbaar is.

Natuurbrood

Heers

Welkom bij Camping Pont de Deulin! Pont de Deulin is een knusse, gezellige familiecamping in de Belgische Ardennen, vlakbij de verbindingswegen Durbuy, Marche-en-Famenne en Hotton. De camping ligt aan de oever van de rivier de Ourthe, waar je heerlijk kunt in zwemmen. Je mag rekenen op goed gezelschap, avontuur en uitzonderlijk dienstbetoon.

Camping Pont de Deulin

Hotton

Omdat samenwerken zoveel leuker is dan alleen kan je op deze pagina een kijkje nemen bij tal van leuke ondernemers die de kruidenthee van De Kleine Theeboom aanbieden. Of voor wie ik in het verleden een gepersonaliseerde kruidenthee heb mogen uitwerken. 

Heb je interesse om onze kruiden infusies (theezakjes) in je zaak aan te bieden, neem dan even contact op zodat wij samen kunnen bekijken wat er haalbaar is. 
Denk je dat een gepersonaliseerde kruidenthee net een tikkeltje meer uitstraling kan geven aan je bedrijf, of misschien een leuke attentie zou kunnen zijn voor je klanten? Neem ook dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ondernemen doe je niet alleen