Tijdens een kruidenwandeling worden de meest voorkomende planten besproken die ons pad zullen kruisen. Wij nemen onder meer een kijkje in de werking van deze planten als gezondheid ondersteunende planten, en daarnaast bespreken wij ook hun waardevolle aanvulling in onze voeding, indien dit van toepassing is.
 

Ik geef ook enkele waardevolle tips mee om kruiden zoals zevenblad, vogelmuur enz. te herkennen, aangezien er ook wel eens planten voorkomen die een minder onschuldig broertje of zusje hebben. Wat betekent dat ook onze zintuigen gestimuleerd en aan het werk worden gezet.
 

Hou er ook rekening mee dat dit een activiteit is die ook zeer afhankelijk is van de weersomstandigheden. Indien het weer dit niet toelaat zal deze activiteit dan ook worden verplaatst naar een latere datum, waarvan jullie tijdig op de hoogte worden gebracht.

Prijs? €20 p.p., een kruidig hapje en drankje aangeboden door Han en Jay van de Hogelandshoeve. Wij wandelen in een groep van om en bij de 10 personen. 

Aangepast schoeisel is aan te raden, aangezien wij wandelen over zowel onverharde wegen als bospaden. En het is ook nooit slecht om je te kleden naar het weer.
Parkeren kan op de voorziene parking, iets verder op gelegen bij De Hogelandshoeve. Wij komen samen bij de ingang van De Hogelandshoeve, Sint- Annastraat 29, 3730 Hoeselt.

Inschrijven? han@hogelandshoeve.be

Kruidenwandelinge%2011%20oktober%20Hogel
press to zoom
meidoorn en smeerwortel
press to zoom
IMG-20201005-WA0007
press to zoom
Kruidenwandeling 11 oktober Hogelandshoeve 2
press to zoom
1/4

Kruidenwandeling
Op stap met de herborist rondom de Kluis van Vrijhern te Hoeselt