Tijdens een kruidenwandeling worden de meest voorkomende planten besproken die ons pad zullen kruisen. Wij nemen onder meer een kijkje in de werking van deze planten als gezondheid ondersteunende planten, en daarnaast bespreken wij ook hun waardevolle aanvulling in onze voeding, indien dit van toepassing is.
 

Ik geef ook enkele waardevolle tips mee om kruiden zoals zevenblad, vogelmuur enz. te herkennen, aangezien er ook wel eens planten voorkomen die een minder onschuldig broertje of zusje hebben. Wat betekent dat ook onze zintuigen gestimuleerd en aan het werk worden gezet.
 

Hou er ook rekening mee dat dit een activiteit is die ook zeer afhankelijk is van de weersomstandigheden. Indien het weer dit niet toelaat zal deze activiteit dan ook worden verplaatst naar een latere datum, waarvan jullie tijdig op de hoogte worden gebracht.

Prijs? Vanaf 16 jaar: 16 euro p.p., vanaf 12 jaar: 9 euro p.p., vanaf 6 jaar: 6 euro p.p. (1 biologische kruidenthee inbegrepen).

Inschrijven? Voor de gasten en bezoekers van Camping & Bistro Pond De Deulin kan dit bij de uitbaters Kim en Tom, of via onderstaande knop. 

Kruidenwandelinge%2011%20oktober%20Hogel
meidoorn en smeerwortel
IMG-20201005-WA0007
DSC_5965
1/4

Kruidenwandeling
Op stap met de herborist in de Ardennen - Volzet