Hoofdmassage

€30 - 25 min.

Rug, nek en schouders

€35 - 30 min.

Volledige lichaam

€65 - 60 min.

In combinatie met aromatherapie 

€5 extra

Ontspanningsmassages

Een ontspanningsmassage is voor velen een manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, die ook heel wat drukte en allerlei bekommernissen met zich meebrengt. En die een grote invloed kunnen uitoefenen op ons lichaam. Een ontspanningsmassage laat dan ook ons lichaam en onze geest volledig tot rust kunnen komen.

Gespannen spieren voelen weer soepeler aan, hoofdpijn kan worden verzacht, energie kan weer beginnen stromen...door een klein rustmoment voor jezelf

Een afspraak maken kan telefonisch: 0498/837352.

Betaling kan uitsluitend contant.

Bij annulatie gelieve minstens 24 uur op voorhand telefonisch te verwittigen. Zoniet zullen deze kosten in rekening gebracht worden.

Nuttige informatie

Als massagetherapeute besteed ik heel veel aandacht aan het creëren van een massageruimte die rust en warmte uitstraalt.

En stel ik alles in het werk om u, als klant, een comfortabel gevoel te kunnen bezorgen. U kan dan ook steeds aangeven, voorafgaand aan de ontspanningsmassage, of een bepaalde handeling tijdens de massage liever niet gewenst is.

Bij een eerste massagebehandeling zal er dan ook even de tijd worden genomen voor het afnemen van een anamnese, waar wij samen enkele vragen zullen overlopen. Aan de hand hiervan kan ik bijvoorbeeld kiezen voor een bepaalde massageolie, of voor het niet masseren van een bepaald lichaamsdeel, zoals bijvoorbeeld bij spataders. Of misschien kiest u voor de combinatie van een massage met toepassing van essentiële olie?

Hou er dan ook rekening mee bij een eerste massagebehandeling om hier voldoende tijd voor te nemen, meestal vraagt dit een 1/2 uurtje extra.

Aangezien welzijn en gezondheid tijdens het geven van ontspanningsmassages in het middelpunt van belangstelling staan, is een goede hygiëne zeker geen overbodige luxe. Persoonlijk hecht ik hier dan ook veel belang aan, en vraag ik aan u als klant om een goede hygiëne toe te passen voorafgaand aan de ontspanningsmassage. Douchen ter plaatse is niet mogelijk, gelieve hier dan ook rekening mee te houden.

Bij het krijgen van ontspanningsmassages kunnen er ook al wel eens bepaalde gevoelens worden losgemaakt, en dat maakt ons ook 'mens'. Als verpleegkundige en massagetherapeute kan ik hier alle begrip voor opbrengen. Maar sta mij even toe om te melden dat bij het krijgen van oneerbare voorstellen de massage dan ook meteen zal stop gezet worden. 

Wanneer geen ontspanningsmassage ondergaan?

Bij:

  • koorts

  • infectieziekten (griep, verkoudheid, keelontsteking,...)

  • open wonden

  • besmettelijke huidziekten

  • hartaandoeningen of hoge bloeddruk

  • risicozwangerschappen

  • acute fase van botbreuken

  • neurologische ziekten

  • kankerpatiënten

  • ......

Vraag bij twijfel even na of een ontspanningsmassage al dan niet kan wanneer je een afspraak maakt!