Workshop 'Natuurlijke poetsproducten'

26/02/2020 - 19u - 22u en 28/03/2020 - 14u - 17u: geannuleerd owv het coronavirus.

2.jpg

In een wereld waar ons lichaam en onze huid worden blootgesteld aan allerlei externe factoren, waaronder ook chemische producten, is het niet zo gek dat er steeds meer en meer allergieën, huidaandoeningen en ziekten zoals astma opduiken. 

Waarom dan ook niet zelf aan de slag gaan met natuurlijke grondstoffen

zoals natriumbicarbonaat, zeepvlokken, azijn,.... om je eigen poetsproducten te maken? Je helpt er niet alleen het milieu en je eigen portemonnee mee, maar je creëert er ook een beter leefmilieu mee in je woning wat bijdraagt aan een betere gezondheid.

Doe dit samen met je kinderen, zodat ook zij hiermee betrokken worden of geef je zelfgemaakt poetsproduct als geschenk cadeau.

Tijdens deze workshop worden jullie stap voor stap begeleid in het maken van 3 poetsproducten, waaronder jullie eigen wasmiddel. En krijgen jullie heel wat tips om achteraf thuis toe te passen.

Prijs: €29 p.p.

Een kruideninfuus (thee), kruidige hap, hand-outs, receptenbundel en ingrediënten inbegrepen.

Plaats: De Kleine Theeboom, Truierweg 59, 3840 Hoepertingen (Borgloon).

Workshop 'Coldbrews en tisanes'

02/10/2020 - 19u - 21.30u: in samenwerking met Colruyt Group Academie

Als lesgeefster bij de Colruyt Group Academie te Hasselt ben ik verheugd dat ik terug van start mag gaan met het begeleiden van workshops. En dit rekening houdend met de maatregelen die er gelden in verband met covid-19.

 

Tijdens de workshop 'Coldbrews en tisanes', kom je eerst en vooral te weten wat coldbrews en tisanes precies zijn. En op welke manier je hier verder mee aan de slag kan. 

Prijs: €20 p.p.

Plaats: Colruyt Group Academie te Hasselt.

Wens je graag meer informatie of wil je inschrijven?
Gebruik dan even de knop hieronder en lees meer over deze workshop.

shock brew ijsthee.jpg