Aangeboden kruidenwandelingen

DSC_5346_edited_edited.jpg

Genieten van de natuur met al je zintuigen.

Hier kan je het aanbod van terugkerende wandelingen vinden. Die tevens vanaf 10 personen ook op verplaatsing mogelijk zijn. 

Op vraag en op maat

DSC_6673_edited.jpg

Voor ieder wat wils....

Heb je zelf een leuk idee om een (kruiden)wandeling te organiseren? Of zie je als student natuurbeheer enz. het bos door de bomen niet meer?

Laat het even weten en wij kijken samen wat er eventueel mogelijk kan zijn.

Geplande wandelingen

DSC_6716.jpg

Reeds geplande (kruiden)wandelingen

Hier kan je de wandelingen terug vinden die momenteel ingepland staan. Wil je graag een maandelijks overzichtje? Neem dan zeker even een kijkje bij de kalender. 

Kruidenwandelingen

Volgens aanbod, op vraag en op maat.

Tijdens de kruidenwandelingen nemen ik jullie als herborist mee op pad in het wondere wereldje van de wilde planten. Het accent ligt hier vooral op het terug ontdekken van welke planten onze gezondheid kunnen ondersteunen, en waar zij eventueel ook kunnen worden ingezet als waardevolle aanvulling in onze voeding. 

Een kennis die doorheen de jaren wat verloren is gegaan, maar stilletjes aan terug uit de vergetelheid komt en aan interesse wint.

De natuurwandelingen worden begeleid door een ervaren gids en natuurfotograaf, Marc Fourier. Tevens medeconservator van het gesloten natuurreservaat 't Wik te Bokrijk (Genk).

Hier ligt het accent vooral op het ontdekken van de natuur in alle facetten, toegankelijk voor alle leeftijden.

Neem zeker ook eens een kijkje op zijn website: www.natuurprikkels.be