essential-oils-2535611_1920.jpg

Hydrolaten

De zachte vorm van aromatherapie

Ook de hydrolaten of Bio bloesemwaters zijn van het merk Ladrôme Laboratoire. Zij bieden een compleet gamma bloesemwaters aan, verkregen door een artisanaal distillatieproces. En zijn zeer geschikt voor het verzorgen van verschillende huidtypes.

  • Strobloemwater: rode huid/oogwallen

  • Korenbloemwater: vermoeide ogen

  • Lavendelwater: vette en fragiele huid

  • Rozenwater: futloze huid

  • Kamillewater: droge, geprikkelde huid

  • Hamameliswater: rode, dooraderde huid

  • Lindebloesemwater: doffe huid

  • Groene thee-water: vermoeide huid

  • .........

Momenteel verkrijgbaar:

Hamameliswater - 7,45 euro
Hamameliswater - 7,45 euro

200 ml - Bio Traditioneel gebruikt voor het verzachte van kneuzingen en verstuikingen. Ideaal voor de huid bij lichte brandwonden, zonnebrand en insectenbeten door de versterkende en kalmerende eigenschappen. Aangewezen bij couperose en rode vaatlijntjes op gelaat en benen.

press to zoom
Korenbloemwater
Korenbloemwater

200 ml - Bio Verlicht als oogbad of op een kompres rode en geïrriteerde ogen. Ook de vermoeide huid onder de ogen wordt ermee opgefrist en gestimuleerd. Toegepast als lotion, verzacht en kalmeert het de geprikkelde en jeukende huid.

press to zoom
Lavendelwater - 4,69
Lavendelwater - 4,69

200 ml - Bio Traditioneel gebruikt als badwater, waswater en ontsmettend huishoudelijk middel. Tegenwoordig worden vooral de zuiverende en kalmerende eigenschappen op de huid erkend, onder meer bij rode en geprikkelde huid, bij lichte brandwonden en insectenbeten. Ook ideaal als lotion voor de vette huid en bij puistjes. Tevens inzetbaar als spoelwater bij vet haar en pelletjes.

press to zoom
Oranjebloesemwater - 4,59 euro
Oranjebloesemwater - 4,59 euro

200 ml Omwille van het zeer lekkere aroma wordt dit water toegepast in desserts, patisserie, dranken en likeuren. Bij inwendige inname heeft het een ontspannende werking bij geestelijke druk en spanningen.

press to zoom
Roomsekamillewater 5,45 euro
Roomsekamillewater 5,45 euro

200 ml - Bio Toegepast als lotion, kalmeert en verzacht het de gevoelige en geprikkelde, droge huid. Door de zuiverende en verstevigende eigenschappen is kamillewater een ideale natuurlijke reinigingslotion om make up te verwijderen op een droge huid. Traditioneel aangewend op kompressen rond de ogen om wallen weg te werken en geprikkelde oogleden te verzachten.

press to zoom
Rozenwater - 8,55 euro
Rozenwater - 8,55 euro

200 ml - Bio De bloemen van de Damas Roos worden al eeuwen lang gebruikt in de cosmetische huidverzorging. Het water staat bekend om zijn opklarende, zuiverende en verzachtende werking op de droge, gevoelige of futloze huid. Gebruikt als lotion of om make up te verwijderen en om de huid te versterken bezorgt het rozenwater de huid een soepele en uniforme teint.

press to zoom

klik even op de foto's voor extra info